Share |

Yhteystiedot:

Turkan Ratsurinne avoin yhtiö, Turkanrinne 3, 90660 Oulu

Satu Turkka

Perustimme mieheni Arto Turkan kanssa Turkan Ratsurinteen keväällä 2011. Keväällä 2012 valmistui uusi talli, jossa toimintaa käynnisteltiin keväällä ja kesällä 2012.

Toimin tallin "päänä" ja pidän tunteja tyttäreni Liisan kanssa sairaustapauksissa ja vastaan sosiaalipedagogisen hevostoiminnan vetämisestä sekä erityisryhmien toiminnasta.

Olen työskennellyt kehitysvammaisten parissa yli 15 vuotta ja koen kehitysvammaiset erittäin läheiseksi asiakasryhmäksi itselleni. Omassa työssäni olen joutunut huomaamaan, että kehitysvammaisille tarjotaan hevostoimintaa todella vähän ja sen takia tallimme onkin suuntautunut erityisesti kehitysvammaisten ratsastukseen ja leiritoimintaan.

Koulutukseni:
Sosiaalipedagoginen hevostoiminta 2011, Ypäjä

Sosionomi 2006

Kehitysvammaisten ohjaaja 1994

 

sauli_001.jpg

 

Arto Turkka

Perustimme vaimoni Satu Turkan kanssa Turkan Ratsurinteen keväällä 2011. Keväällä 2012 valmistui uusi talli, jossa toimintaa käynnisteltiin keväällä ja kesällä 2012.

Toimin tallimestarina, konemiehenä, rehuntekijänä, auraajana, remontoijana ja sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ja erityisryhmien toiminnan avustajana. Olen niin sanottu " yleismies jantunen" mottona, aina valmis auttamaan.

Koulutus:

Maatalouden Yritysjohtamisen erityisammattitutkinto, 2012

Ammattisukeltaja, 2002

Kirvesmieskisälli,

Anne Heiskanen

Maaliskuussa tulin töihin turkan ratsurinteelle, ratsastuksenohjaajaksi. Pääsääntöisesti vastaan tuntienpidosta arkisin ja huolehdin ratsuista sekä toimin tallissa vara-kengittäjänä. Yleensä minut löytää joko hevosen selästä tai kentän keskeltä. Olen ulospäinsuuntautunut nuori, jolle asiakas on aina tärkein. Minulta voi kysyä kaikkea hevosiiin liittyen, neuvon mielelläni.

Koulutus:

Vammaisratsastuksenohjaaja koulutus 2013-2014

Hevostalouden perustutkinto, ratsastuksenohjaaja 2012