Share |

Yhteystiedot:

Turkan Ratsurinne avoin yhtiö, Turkanrinne 3, 90660 Oulu

Satu Turkka

Perustimme mieheni Arto Turkan kanssa Turkan Ratsurinteen keväällä 2011. Keväällä 2012 valmistui uusi talli, jossa toimintaa käynnisteltiin keväällä ja kesällä 2012.

Toimin tallin "päänä" ja pidän tunteja tyttäreni Liisan kanssa sairaustapauksissa ja vastaan sosiaalipedagogisen hevostoiminnan vetämisestä sekä erityisryhmien toiminnasta.

Olen työskennellyt kehitysvammaisten parissa yli 15 vuotta ja koen kehitysvammaiset erittäin läheiseksi asiakasryhmäksi itselleni. Omassa työssäni olen joutunut huomaamaan, että kehitysvammaisille tarjotaan hevostoimintaa todella vähän ja sen takia tallimme onkin suuntautunut erityisesti kehitysvammaisten ratsastukseen ja leiritoimintaan.

Koulutukseni:
Sosiaalipedagoginen hevostoiminta 2011, Ypäjä

Sosionomi 2006

Kehitysvammaisten ohjaaja 1994

 

Arto Turkka

Perustimme vaimoni Satu Turkan kanssa Turkan Ratsurinteen keväällä 2011. Keväällä 2012 valmistui uusi talli, jossa toimintaa käynnisteltiin keväällä ja kesällä 2012.

Toimin tallimestarina, konemiehenä, rehuntekijänä, auraajana, remontoijana ja sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ja erityisryhmien toiminnan avustajana. Olen niin sanottu " yleismies jantunen" mottona, aina valmis auttamaan.

Koulutus:

Maatalouden Yritysjohtamisen erityisammattitutkinto, 2012

Ammattisukeltaja, 2002

Kirvesmieskisälli,

Anne Heiskanen

Tämän aina iloisen opettajamme löydät kentän keskeltä, ratsuttamasta tai opettamassa kaikenlaisia asiakkaita. Annen vahvuuksiin kuuluu jokaisen ratsastajan tarpeiden huomioiminen ja ulospäinsuuntautunut asenne.

Koulutus:

Vammaisratsastuksenohjaaja koulutus 2013-2014

Hevostalouden perustutkinto, ratsastuksenohjaaja 2012

Salla-Maria Virkkunen 

Tämä ulospäin suuntautunut ja iloinen ope, löytyy joko tallista tai kentältä tunteja pitämästä. Salen vahvuuksiin kuuluu ohjaus kädestä pitäen ja asioiden selittäminen niin, että jokainen oppii ja ymmärtää.

Koulutus:

AMK agrologi 2010

Ratsastuksen ohjaaja 2008

Enni Saarijärvi

Enni on meillä ollut jo kaksi ja puolivuotta avotyöntekijänä. Hän toimii tallissa aamupäivisin perushommia tehden. Enni on tunnollinen ja puhelias persoona. Enni neuvoo ja auttaa tuntilaisia tarvittaessa.